Tietoa meistä

Suomen Markkinointitieteen Akatemian tarkoituksena on markkinointitieteen tunnettavuuden lisääminen ja jäsenistön tutkimuksen sekä opetuksen edistäminen toiminnassaan. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää suomalaista markkinointitieteen osaamista, järjestää tapahtumia ja vuosittainen tieteellinen konferenssi. Ennen kaikkea pyrimme tuomaan markkinointialan osaajia yhteen erilaisissa tapahtumissa.

Henkilötietojen käsittely

Yhdistyksen hallitus käsittelee henkilötietoja GDPR:än puitteissa. Yhdistys kerää jäseniltään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi ja sähköposti. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Jäsentietoja ei ole saatavilla julkisesti internetin kautta. Jäsenellä on oikeus halutessaan kieltää kaikki viestintä mm. sähköpostit. Lisäksi jäsenellä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot tai nähdä omat tiedot, milloin vain haluaa. Tämä tapahtuu lähettämällä sähköpostiviesti kenelle tahansa hallituksen jäsenistä. Jäseneltä kerättyä tietoa käytetään yhdistyksen toiminnasta viestimiseen ja kun jäsen lakkaa olemasta jäsen myös häntä koskeva viestintä sekä tietojen ylläpitäminen päättyy.

https://tietosuoja.fi/usein-kysyttya-yhdistystoiminta

Call to action fi

This section uses a container element to ensure the content looks right on every device. It’s centered with the class “Centered Container.”

Join us on Facebook